De laatste 10 seconden....

....van de acht weekse daratumumab kuur!

Het leek al automatisme te worden, de wekker die elke dinsdagochtend om 04.45 de vroege ochtend aan kondigt. Voorlopig is het toch echt de laatste keer dan hij zo vroeg zijn werk mag doen. Zoals altijd waren we weer lekker op tijd in Het UMC Utrecht om te beginnen. 'Zo vandaag de laatste hé' zei de verpleegkundige. 'zullen we maar beginnen met het vaste recept: kopje koffie met melk en suiker' Na al die weken begin je je toch al beetje een stamgast te voelen.

 

Vandaag een bijzonder momentje mogen meemaken aan mijn 'behandelbed': spontaan bezoek van de commercieel manager van een zeer gewaardeerde klant. Hij kwam me een fles champagne brengen om de laatste in de serie van behandelingen te vieren. Als ondernemer heb ik altijd enorm geïnvesteerd in het opbouwen van BETEKENISVOLLE relaties. Dit op deze wijze terugkrijgen is voor mij dan ook het allerhoogste zakelijke succes wat ik kan bereiken. Daar kan geen euro tegenop.

 

 

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0