YES! Alle seinen op groen.

 

De uitslag van de screening voor de centauris studie was pressies zoals mijn hematoloog voorspelde: met vlag en wimpel geslaagd. 

Er kan dus worden gestart.

 

Bijzonder, al lange tijd zet ik mij in voor triple helix samenwerkingen zoals SLIM huis,  Broedplaats365, de YES-award van Zuyd Hogeschool. Stuk voor stuk projecten waarin ondernemers, overheid en onderwijs intensief samenwerken om duurzame vooruitgang te boeken. Nu ben ik zelf een onderwerp van onderzoek geworden en wordt er aan de hand van de resultaten die er onder meer bij mij worden behaald bepaald hoe en of het geneesmiddel uiteindelijk ter beschikking komt op de Nederlandse markt. Ik help hiermee niet alleen mijzelf maar hoop dat er in de toekomst velen van kunnen mee profiteren. Ik voel mezelf hierdoor enorm BETEKENISVOL. Toen ik dit besprak met Jeroen, zakelijke kompaan en vriend zij hij 'dit is pressies zoals jij bent, dit is zo waar jij voor staat.'

 

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0