Wait and See.....: wat moet ik daar nu mee

 

Wait and see. Dat is wat de hematoloog gaat doen. 

 

Pff zeg dat eens tegen en ondernemend baasje als ik. Gewoon afwachten en zien wat er gebeurt.

Mijn eerste reactie is NEE....! Ik moet in actie komen!  'Dimitry, je lijf is geen bedrijf wat je even reorganiseert als jij dat nodig vindt. In dit geval bepaalt je lijf en niet jij, accepteer dat nu maar'. Ik kan niet anders zeggen dat de hematoloog gelijk heeft. Het accepteren is natuurlijk een ander verhaal...

 

Inmiddels ben ik er achter dat ik de regie op dit onderdeel kwijt ben. Maar ik weet ook dat ik in geen betere handen kan zijn dan bij de hematoloog van het UMC Utrecht Cancer Center. Zij neemt de besluiten over de behandelingsstrategie. Nee, niet zomaar. Ze doet dit zeer weloverwogen. Wikkend en wegend om voor mij het beste te doen. De hematoloog zegt: 'Dimitry, elke ochtend als ik in de spiegel kijk wil ik tegen mezelf kunnen zeggen: ik heb het juiste besloten. Niet voor de korte termijn maar voor de lange termijn' Wat mooi als een arts dat zo tegen je zegt. Hoe BETEKENISVOL ben je dan.

 

Wait and see........: ok dan maar!

Reactie schrijven

Commentaren: 0